Dames

Prachtig, Comfortabel & handgemaakt.

Alle modellen kosten € 189.95Nueva Epoca bestellen

Wanneer u Argentijnse Tango of Salsa danst zult u merken dat de juiste dansschoenen echt een verschil kunnen maken. Tangoschoenen voor dames hebben een leren of een suede zool, waardoor u goed kunt draaien en de schoenen erg wendbaar en licht zijn. Het is belangrijk dat de schoenen goed aansluiten om uw voet, dus het is aan te raden om schoenen te kopen die nog flink strak zitten in het begin. Vooral als u gaat voor tangoschoenen die zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant gemaakt zijn van leer, zoals de schoenen van Nueva Epoca, gaan deze nog vormen naar uw voet. Ze zullen daardoor na verloop van tijd aanvoelen als een tweede huid.

Bij tangodansen is het gebruikelijk om een wat hogere hak te dragen, omdat je vrij veel naar voren leunt tijdens het dansen. Als het dragen van een hoge hak u wat onstabiel maakt, kunt u kiezen voor een hak waarbij de onderkant wat wijder uitloopt. In de collectie van Nueva Epoca zijn verschillende hakken te vinden, zodat u daarin de keuze hebt.

Qua design is het bij het tangodansen gebruikelijk om te gaan voor mooie, opvallende ontwerpen. Ook kleurtjes worden veel gedragen op de dansvloer! De Tango dansschoenen voor dames mogen gezien worden. De schoenen van Nueva Epoca hebben exclusieve en mooie designs, uiteenlopend van klassiek en tijdloos naar modern en spetterend. Daarnaast zijn de dansschoenen gemaakt van de beste materialen, en is de afwerking prachtig.